Dombóvári István elnézést kért rosszul időzített poénja miatt

Forrás: Nanasi Pal -
poén Gesztesi Károly Dombóvári István bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly szencedélybetegségén viccelődött Dombi a Showder Klub évekkel ezelőtti adásában, amit a színész halála után adott le az RTL II. A humorista reagált az őt ért támadásokra.

A történtek után a Blikk megkereste a csatornát, akik így kommentálták a történteket.

"Az RTLII-n, hétfőn a Showder Klub egy 2016-os epizódja került újra ismétlésre.

Fatális véletlen, hogy az egyik stand upos előadó évekkel ezelőtt ebben az epizódban – az időközben elhunyt – Gesztesi Károly kapcsán élcelődött.


Gesztesi Károlyt korunk legnagyobb művészei között tartjuk számon, halála óriási veszteség. Együttérzésünket fejezzük ki a színészlegenda minden családtagja, hozzátartozója és rajongója felé. A történtekért elnézést kérünk" – írta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Forrás: Instagram/gesztesi63

A csatorna után most Dombóvári István is reagált a történtekre, és a Borsnak nyilatkozott.

"Nem tudtam, hogy ezt megint leadták. Sokszor ismétlik az adásokat, de az nem az én felelősségem, hogy éppen melyik részt teszik be az adott napon. Nagyon sajnálom, ami történt, és részvétemet kívánom kifejezni a családnak."

Dombi, Dombóvári István Forrás: Nanasi Pal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.