hószállingózás időjárás fagyott eső ónos eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz kegyes hozzánk az időjárás: fagyott eső és hó is jöhet. 

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Néhol - főleg északkeleten - előfordulhat eső, fagyott eső, ÉK-en hószállingózás, ónos eső. Mérsékelt marad a déli, délkeleti szél. Gyenge melegfronti hatás érvényesül. Reggel -6 és 0, délután -1 és +6 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken változóan felhős időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Reggel -3, délután +4°C körüli értékeket mérhetünk. Az ÉNy-i szél megélénkülhet.

Ónos eső és hószállingózás is jöhet - Képünk illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

Szombaton gyengén felhős időnk lesz többórás napsütéssel. Az ÉNy-i szél megélénkül. +3 és +9°C közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap reggelre sokfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely csak lassan szűnik meg. Lesznek derűs és tartósabban felhős területek. Délután 2-7 fok valószínű.

Hétfőtől nagy valószínűséggel már egész nap párás, rétegfelhős, foltokban ködös idő alakul ki. Csak kis körzetekben bukkan elő a nap. Délutánonként -2 és +6 fok között alakulhat a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.