Különleges megemlékezés: Varga Viktor meztelen nőkkel adózik Benkő Dániel halála előtt

Benkő Dániel halál Varga Viktor megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus hirtelenséggel elhunyt Benkő Dániel korábban közös dalon dolgozott Varga Viktorral, ám a lantművész halála miatt nem sikerült befejezni a szerzeményt. Az énekes most úgy döntött, tovább folytatja az elkezdett munkát. - írja a Blikk.

„Amit évekkel ezelőtt közösen elkezdtünk, én most befejeztem. A dallamot Dániel gitározta fel, én pedig gépzenei körítést alkottam hozzá. Ezzel a zenével és a videoklippel szeretnék megemlékezni róla, mely a Requiem címet kapta"

– nyilatkozta Varga Viktor a Ripostnak.

A művészek nem csak zenészkollégák voltak, hanem nagyon jó és szoros barátságot ápoltak egymással. Viktor most is merészet alkotott, épp emiatt gondolja őszintének és különlegesnek.

Peller Mariann Varga Viktorról mesélt Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga

"A klip az én búcsúm Dánieltől. Meztelen lányok szerepelnek benne. Ahogy Dániel mondta mindig, csak a derű fontos az életben. De komolyan, mi a legfontosabb egy férfi számára? Az érzések és a nők"

– tette hozzá az énekes, aki szerint Benkő Dániel egy olyan hasonló helyre került, mint az a barokk kastély, ahol a videóklipet felvették.

Benkő Dániel Forrás: facebook/Benkő Dániel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.