Most először szólalt meg Zámbó Jimmy egykori nagy szerelme

Zámbó Jimmy őszinteség szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell és a sztárénekes kapcsolata nem volt felhőtlen.

Több év után megtörte a csendet Háfra Mari, aki a nyolcvanas években volt Zámbó Jimmy nagy szerelme. Az egykori modell a Borsnakadott exkluzív interjút, amelyben soha sem hallott titkokat is elárult.

Jimmyről így fogalmazott:

„Nem tudom, és nem is akarom megtagadni Jimmyvel való kapcsolatomat. Szerencsés vagyok, hogy ismerhettem, és azt, amilyen viszonyban voltunk. Rendkívül színes egyéniség volt. A mának élt, és ledózerolt mindenkit. Sokféle arca volt, attól függ, éppen mit hozott ki belőle az adott pillanat, a környezete. No meg persze a whisky és a nők."

Az egykori modell azt is elárulta, hogy a király a tenyerén hordozta, de hektikus volt a kapcsolatuk:

„A két végén égette a gyertyát, bár ezt a kifejezést nem igazán szeretem. Hol lent volt, hol fent. Sok nő rajongta körül, és ő élvezte a közeledésüket. Bár nem mindegyikükét. Én nem tartoztam közéjük."

Az énekes haláláról egy barátnőjétől értesült.

Zámbó Jimmyt sokan nem feledik

„Éppen aludtam, Dávid fiam négy hónapos volt, úgyhogy ki voltam merülve. Megdöbbentem. Nem tudtam hova tenni. Ezer meg egy kérdés fogalmazódott meg bennem. Nem értettem, hogy miért kellett 25 évre titkosítani az aktákat, miért nem tudhatjuk, hogy mi történt azon a végzetes éjszakán. Aztán rájöttem, nem is ez a lényeg. Csak az, hogy elment, és nincs többé."

Zámbó Jimmy síremlék Fotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.