Külföldre költözhet Kasza Tibi családjával

Forrás:Kasza Tibi / Instagram -
Thaiföld család Manker Kasza Tibi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi elárulta, lehetséges, hogy családjával kiköltöznek Thaiföldre: fél évet ott töltenének, fél évet pedig itthon.

Nagy az öröm a családban, hiszen egy esztendős lett Kasza Tibi és Darai Andrea kislánya. A büszke szülők a hot! magazinnak elárulták, Lora születésnapja előtti estén felidézték az elmúlt egy év eseményeit és elsírták magukat.

A sztárapuka arról is mesélt a lapnak, hogy komoly terveik vannak a következő évekre. Elképzelhetőnek tartják, hogy hamarosan kétlaki életet élnek: Thaiföld és Magyarország között ingáznának.

Játszunk a kétlakiság gondolatával. Nagy szerelemünk Thaiföld, ahol nemzetközi óvodába járhatna, és könnyedén megtanulhatna angolul. Meg tudnánk csinálni, hogy az év kevésbé koncertes felét, a telet kint töltjük. Jó lenne, ha Lora arra emlékezne a gyerekkorából, hogy apával homokvárat épített a tengerparton. Ez már nem az a rendszer, ahol Kasza Tibi hoz egy döntést, már a feleségem szava a döntő. Ha a vészjelzője azt sugallja, hogy ez nem lesz jó, akkor nem csináljuk. Majd meglátjuk, hogy mit enged ebből az élet."

Kasza Tibi Forrás:Kasza Tibi / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.