Pár nappal a halála előtt furcsán érezte magát Felföldi Anikó, mégsem hívott orvost

halál Galambos Erzsi Felföldi Anikó rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felföldi Anikó 81 éves korában, kedden hunyt el.

A közkedvelt érdemes művész, Felföldi Anikó halálhíre az egész országot megrázta. Anikó 1996 óta a Budapesti Operettszínház tagja volt, több legendás alakításban is láthatta a közönség, nevéhez fűződik Mágnás Miska Zsorzsi mamája vagy a Csókos Asszony Hunyadinéja is.

A színművésznő 2018 áprilisában ünnepelte 80. születésnapját: Felföldi Anikót Amerikai Komédia című előadás után köszöntötték fel.

A színésznő közeli barátjaként tekintett Galambos Erzsire, aki könnyeivel küszködve mesélt szeretett barátnőjéről a Borsnak. Erzsi és Anikó az újévet is együtt köszöntötték. -írja a Blikk.

"Nála ünnepeltünk, kicsattant az energiától, most meg már nem él"

– mondta a 88 éves színésznő, aki elárulta: a halála előtt furcsán érezte magát Anikó, mégsem akart orvoshoz menni.

Galambos Erzsi Fotós: Csudai Sándor - Origo

"Múlt pénteken este beszéltünk egymással, próba után volt, s azt mondta, furcsán érzi magát.

Mondtam, hogy hívjon orvost, de ő csak annyit felelt, szombaton nem zavarja, de nem érti, mi lehet a baja. Két nappal később rosszul lett, most meg már csak múlt időben beszélünk erről a csodálatos emberről."

Felföldi Anikó Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.