Törökországban beköszöntött az igazi tél: méteres hó hullott

Forrás: Getty Images/Anadolu Agency
Forrás: Getty Images/Anadolu Agency -
jég hideg havazás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év meghozta az igazi telet. Hazánkban is repkednek a mínuszok, a havazás azonban még várat magára, nem úgy mint Törökországban, ahol helyenként két mérenyi hó hullott.

Bár az előrejelzések szerint a legnagyobb havazás még csak most éri el Törökországot, helyenként már most méteres hó van. Bár a látvány elképesztően gyönyörű, a méteres hó súlyos fennakadásokat okozott Törökországban.

Kattints a képre, és nézd meg, hogy néz ki Törökország a hótakaró alatt!

Forrás: Getty Images/Anadolu Agencyhttp://www.life.hu/hirek/galeria/20200109-torokorszagban-bekoszontott-az-igazi-tel-meteres-ho-hullott.htmlmiddleon51843456

Nem ez az első alkalom, hogy Törökországot szinte teljesen ellepi a hó, a tavalyi évben azonban ilyenkor se híre, se hamva nem volt a télnek. A fotóra kattintva láthatod, hogy festett Kayseri 2018. december 28.-án, és ugyanezen a napon milyen időjárás volt a tavalyi évben.

Kattints a fotóra és nézd meg az egy év különbséggel készült képpárokat!

Forrás: Getty Images/Anadolu Agencyhttp://www.life.hu/hirek/galeria/20200109-torokorszagban-bekoszontott-az-igazi-tel-kepparok-1ev-kulonbseggel.htmlmiddleon14001741

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.