Galambos Lajos trombita szóval kísérte végső útjára Gesztesi Károlyt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos temetés trombita Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos is ahhoz a szűk körhöz tartozott, akik végső útjára kísérhették a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyt. A mulatós zenész tormbitaszólóval adta meg barátjának a végső tiszteletet.

Galambos Lajos fájó szívvel vett részt közeli barátja, Gesztesi Károly temetésén. A mulatós sztár a Takarodó című trombitaszólót fújta el a színész utolsó útján.

Galambos Lajos Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Behunyt szemmel fújtam Karcsinak a Takarodót, és ki se tudtam nyitni, mert azt éreztem, fogja a kezem. Együtt tartottuk a trombitát. Eszembe jutott, legutóbb akkor volt ekkora gombóc a torkomban, amikor a diplomakoncertemen Haydn esz-dúr trombitaversenyéből játszottam, és akkor Karcsi ott ült a közönségben. Velem együtt akarta átélni életemnek e fontos pillanatát. Mélyen megrendített a barátom temetése" - mesélte megrendülten a Blikknek Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.