Solti Ádám és felesége túl vannak az első lombik beültetésen: az első beavatkozás nem sikerült

Forrás: Instagram/Solti Ádám -
Solti Ádám lombik Solti Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és felesége, Berni hosszú ideje szeretnének kisbabát, ám a természet egyelőre nem adta meg nekik a vágyukat. Első lombik beüéltetésük sem járt sikerrel. Erről vallottak őszintén a Bestnek.

Túlvan az első mesterséges megtermékenyítésen Solti Ádám és felesége, Berni. Hosszú ideje készülnek már arra, hogy szülők legyenek, ám természetesen úton egyelőre nem adatott meg nekik. A fiatal házaspár úgy döntött, a lombik módszert is kipróbálják. Az első megtermékenyítésen már túlvan Berni, ám a baba ezúttal sem fogant meg.

Solti Ádám és barátnője, Kis Bernadett Berni Forrás: Instagram/Solti Ádám

"Azért is volt óriási csalódás, mert napokon át éreztem a beágyazódási fájdalmat a hasamban. Ám úgy tűnik, az mégsem az volt. Képtelen voltam elviselni, hogy még ennyi sem történt...Nem tudom, miért fájt ez annyira..." - mesélte a Bestnek Berni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.