Polgár Tünde mellkisebbítő műtéten esett át: hatalmasra nőtt kebleit műttette meg

mellműtét plasztikai sebészet Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nő azért keresi fel a plasztikai sebészt, mert nagyobb keblekre vágyik. A luxusfeleség, Polgár Tünde azonban fiatalabb korában mellkisebbítendő műtétre vállalkozott.
Polgár Tünde Forrás: Origo

"Tizenöt éves korom környékén kezdtek nagyon intenzíven nőni a melleim. Zavart a sportban és a mindennapokban, nem láttam a hasamat, pedig akkoriban sem voltam több 55–56 kilónál. Rendkívül rossz volt tőle a közérzetem, külön kellett ruhákat csináltatni nekem vagy az édesapám ingjeit kellett felvennem, hogy kellemesen érezzem magam. Egyre többet fájt a hátam, és az orvosom is azt tanácsolta, hogy ha nem akarom teljesen tönkretenni a testemet és a tartásomat, akkor érdemes lenne kisebbíttetni a melleimet. Akkoriban már brókerként dolgoztam, így szerencsére megengedhettem magamnak, hogy magánkórházban végezzék el a beavatkozást. 95D-ről 75D-re csökkent a kebelméretem a műtét után, a változást azonnal éreztem, végre az alkatomnak megfelelő ruhákat tudtam hordani. A teher lekerült a hátamról, ám a görnyedt tartásom, és hogy a kezemmel önkéntelenül takargatom a mellem, a mai napig emlékeztet arra, hogy ez a helyzet évekig traumát okozott nekem" - mesélte a Borsnak Polgár Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.