Ausztrál tűzvész - Kilencórás jótékonysági koncertet rendeznek Sydneyben

Forrás: Twitter -
ausztrál bozóttűz jótékonyság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Queen együttes Adam Lamberttel és az ausztrál Guy Sebastian is fellép azon a februári jótékonysági koncerten, amelyet az Ausztráliában tomboló tűzvész kárainak enyhítésére rendeznek Sydneyben.

A jótékonysági koncertet február 16-án tartják a sydney-i ANZ stadionban. A rendezvény házigazdája Celeste Barber ausztrál komikus lesz, aki online eddig már 50,3 millió ausztrál dollárt (10,5 milliárd forintot) gyűjtött a tűzvész megfékezésére és az áldozatok megsegítésére.

Forrás: Twitter

A Queen brit rockegyüttes Adam Lamberttel kiegészülve a jótékonysági koncert előtti estén lép fel az arénában. A banda a felszerelését a jótékonysági koncertnek adományozza. A Concert for National Bushfire Relief elnevezésű koncertet a múlt héten jelentették be, hétfőn a fellépők névsorát is nyilvánosságra hozták a szervezők. Köztük lesz az amerikai Alice Cooper, a kanadai k.d. lang énekesnő-dalszerző, az ausztrál John Farnham, valamint Olivia Newton-John és Tina Arena is. A rendezvény teljes bevételével a tűzoltókat, a vöröskeresztet és egy állatvédelmi szervezetet támogatnak.
A 70, 85 és 100 dolláros (14 ezer 500 -21 ezer forintos) jegyeket hétfőn kezdték árulni. A jegyvásárlók azonban többet is fizethetnek a belépőkért, ha nagyobb mértékben akarnak hozzájárulni a jótékony cél eléréséhez. A rendezvényt szervező TEG Dainty megjegyezte, hogy mivel folyamatosan kapják a felajánlásokat a művészektől, további fellépők bejelentése is várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.