Sas József nélkül folytatódik a Sas kabaré

Forrás: MTI/Földi Imre -
Sas kabaré Sas József humorista kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárban újra lesz Sas kabaré, ám egyelőre Sas József nélkül.

A kollégák nem hagyják, hogy megszűnjön a Sas kabaré, úgy döntöttek, igyekeznek azt életben tartani addig, míg Sas József fel nem épül. A színészek egy februári előadásra készülnek. Bár az előkészületekben a 81 éves humorista nem tud részt venni, a társaság reméli, hogy elmegy megnézni a bemutatót.

Józsit nem vontuk be a munkába, mert nem akarjuk terhelni, stresszt okozni neki. Ismerem, ha elkezd dolgozni, elkapja a gépszíj, aztán túlterheli magát. Szellemileg friss, de fizikálisan nincs még megfelelő állapotban, jobb, ha pihen. A bemutatóra viszont várjuk!" - nyilatkozta a Ripostnak Beregi Péter.

Sas József Forrás: MTI/Földi Imre

Az előadásban szereplő Nyertes Zsuzsa hozzátette, bízik abban, hogy Sas Józsefnek tetszeni fog a kabaré, amelyből összesen tíz darabot terveznek egészen májusig.

Remélem, Józsi áldását adja a munkánkra. Nem ellene, érte dolgozunk, hogy életben tartsuk a kabarét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.