Hamarosan megkapja az orvosi eredményeket: nekivág Budapest-Bamako ralinak Oszvald Marika

Forrás: Mészáros Csaba -
Oszvald Marika rali Budapest-Bamako Rali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszvald Marika már a kötelező védőoltásokat is megkapta: alig várja, hogy nekivágjon a Budapest-Bamako ralinak.

Ahogyan korábban a Life.hu is beszámolt róla, teljes gőzzel készül a Budapest-Bamako ralira Oszvald Marika. A 67 esztendős művésznő navigátorként vág neki a versenynek, és már a kötelező védőoltásokat is megkapta.

A Ripost azt írja, hamarosan megérkeznek az orvosi eredmények is, és bízik abban, hogy semmi nem fogja megakadályozni abban, hogy tényleg véghez vigye tervét.

A lányom, Kriszti még mindig nagyon aggódik, de én nem félek semmitől, mivel azt sem tudom, miről van szó, pontosan mi vár rám. Most tartok a felkészülés közepén. Az egyik legfontosabb, hogy teljes körű orvosi vizsgálaton vettem részt, laborvizsgálaton is voltam és meg is ultrahangoztak. Felírattam mindenféle gyógyszert is, hiszen nem vagyok már napos csibe" – mondta a lapnak Oszvald Marika.

Oszvald Marika Forrás: Mészáros Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.