Autóbalesetet szenvedett Solti Ádám és felesége, Berni

Forrás: Shutterstock -
Solti Ádám Solti Berni autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és felesége, Berni autóbalesetet szenvedtek: eléjük vágott egy autó, a sofőr pedig elhajtott a helyszínről.

Csúnya balesetet szenvedett Solti Ádám és felesége, Berni, de szerencsére egyiküknek sem esett komoly bajuk. A 7-es főúton haladtak, amikor egy autó eléjük vágott. Ádámnak sikerült elrántania a kormányt, és egy oszlopnak csapódtak. A másik autó sofőrje elhajtott a helyszínről.

"A belső sávban haladtunk, előttünk egy autó és egy teherautó ment. Szerettem volna elhagyni őket, indexeltem és sávot váltottam. Az előttem haladó autós azonban egy pillanat alatt bevágott, pont oda, ahol mi voltunk" - magyarázta Solti Ádám.

Solti Ádám és Berni Forrás: Instagram/Solti Ádám

"Elrántottam a kormányt, hogy ne ütközzünk össze. Felhajtottam egy járdaszigetre, ahol még napokkal később is látszik a féknyom és a horpadás az oszlopon, ahol nekimentem. Tiportam a féket és próbáltam bekanyarodni a Kánai útra, ahol végül sikerült megállni.

Az autó gumija szétrobbant a manőver közben,

Blikknek
"Ilyenkor dühös az ember, de aztán előbb arra jön rá, szerencsés, hogy épségben kiszállt a kocsiból, majd arra, milyen törékeny az élet. Elég egy rossz pillanat, és vége..."

A lap kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányságon elmondták, vizsgálják a baleset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.