Gusztustalan: Épp hogy eltemették, máris üzletet csináltak Gesztesi halálából

halál temetés nyerészkedés Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hete kísérték utolsó útjára Gesztesi Károlyt, máris üzletet csinálnak a halálából.

Gesztesi Károlyt múlt csütörtökön, szűk családi körben kísérték utolsó útjára a budakalászi temetőben. A legendás színész sírján tucatnyi virág és koszorú hervadozik. A fejfán helyet kapott Gesztesi kedvenc napszemüvege és egy mesehős plüssfigurája is, melynek a színész kölcsönözte a hangját.

Ez a két személyes üzenetet hordozó tárgy az, amikben lehetőséget láttak azok az internetes kamuportálok, melyek hasznot húzva a hírességek történetein szemérmetlenül bombázzák álhírekkel az olvasókat. -írja a Ripost.

Gesztesi Károly sírja a Csalogány utcai temetőben 2020.01.10-én, Budakalász Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az utóbbi napokban több cikk is napvilágot látott, amelyekben arról írnak, hogy a szemüveget és a figurát valaki ellopta a sírról. Egy másik oldal már arról adott hírt, hogy a tolvajok árulják ezeket a tárgyakat egy netes aukciós oldalon, de volt aki még ennél is tovább ment, és közzétette a két feltételezett elkövető fényképét is.

Gesztesi Károly sírja a Csalogány utcai temetőben 2020.01.10-én, Budakalász Fotó: Csudai Sándor - Origo

A hírek szépséghibája csupán annyi, hogy a szemüveg és a plüssfigura ma is ott vannak Gesztesi síremlékén és senkinek nem jutott eszébe, hogy ellopja azokat, a kamuportálok csupán ezekkel az álhírekkel szerettek volna minél több megosztásra és kattintásra szert tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.