Tengerentúli terveiről mesélt Vajna Timi: "Befejezem Andy elkezdett munkáit"

Vajna Timi tervek filmezés Andy Vajna Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna özvegye hamarosan belekóstol a filmipari karrierbe.

Vajna Timi számára sok nehézséget tartogatott a 2019-es év. Szeretett férje elvesztése után rengeteg olyan gonddal kellett szembenéznie, amire nem számított, de bizakodó, és reméli, az idei év sok jót hoz számára.

„2019 sokak számára nagyon nehéz volt, de a 2020-as esztendő mindenkinek változást hoz az életébe. A legtöbb változás nyilván rajtunk múlik, de egy kis szerencse sem árt hozzá" – kezdte a filmmogul felesége a Star Magazinnak.

Timi Amerikában képzeli el az életét. Forrás: Szabó Gábor - Origo

„Szeretném felépíteni a filmipari karrieremet.

Forgatókönyveket olvasgatok, befejezem Andy elkezdett munkáit, de más nagy terveim is vannak: tehetséges fiatal filmeseket támogatnék, állatmenhelyet nyitnék, illetve beteg gyerekeken segítenék.

A karitatív tevékenységem erősítése mellett továbbra is üzleti befektetésekkel kívánok foglalkozni. Távlati célom, hogy ingatlanokat vásároljak és adjak el Európában, illetve Amerikában" – zárta gondolatait az üzletasszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.