Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károly: egy busszal ütközött a színész

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ös súlyos motorbalesete és 2018-as ütközése után kedd délután újra balesetet szenvedett Rékasi Károly. A színész autója elé egy busz vágott ki, az ütközés elkerülhetetlen volt.

A színész szabályosan haladt a saját sávjában, amikor váratlanul kivágott elé egy busz Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton. Rékasi nem sérült meg.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Megijedtem, amikor először megláttam a művész urat, hiszen, emlékszem, hogy korábban már volt egy súlyos balesete. Reméltem, most nem esett baja" – tette hozzá.

A ripost megkereste a BKV Zrt. is, hogy megtudjunk néhány részletet a baleset részleteivel a baleset körülményeivel kapcsolatban. A következő tájékoztatást kaptuk:

„Január 14-én 16 óra körül a Soroksári úton egy 23-as autóbusz és egy személygépkocsi ütközött. Az anyagi káros baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja" - nyilatkozta a lapnak a BKV Zrt.

A rendőrség elárulta, vizsgálják a baleset körülményeit:

„A balesetben senki nem sérült meg, a baleset helyszínén forgalomkorlátozásra nem volt szükség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban szabálysértési eljárást indított, a felelősség tisztázása az eljárás feladata" – állt a BRFK közleményében.

A lap Rékasit is megkereste a balesettel kapcsolatban, ám a színész nem szeretett volna nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.