Mahó Andrea kisbabát vár

baba terhesség Mahó Andrea várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mahó Andrea D. Tóth Kriszta műsorában jelentette be a nagy hírt: kislánnyal várandós és már a hatodik hónapban jár.

D. Tóth Kriszta a Madách Színházból fuvarozta haza Mahó Andreát, aki a beszélgetés első perceiben elárulta a nagy hírt. A színésznő pocakja már a december közepén készült felvételeken is gömbölyödött, és addigra a színházban sem tudta titokban tartani, hogy várandós. Annál is inkább, mivel egyik legfontosabb szerepét, a Mary Poppinst már tavaly év végén át kellett adnia, hiszen a karakter megformálása komoly, és sok esetben veszélyes fizikai munkát igényel. Más szerepeiben viszont kifejezetten segíti Andit a várandósság.

Az Operaház fantomja egyik előadása után Pándy Piroska kolléganőm, aki éneket is tanít, odajött hozzám, hogy „Wow, most olyan telten szól a hangod, nagyon jó a támaszod!" – mert éneklésnél innen, hasból támasztunk. Én pedig mondtam, hogy: „Persze, mert dolgozik a baba helyettem, ketten dolgozunk most" – mesélte nevetve az autóban.

A most negyvenéves színésznő régóta vágyott már kisbabára, és sokan, sokszor kérdezgették tőle, hogy mikor érkezik már a gyerek. „Ezt nekünk is meg kellett tanulnunk kezelni. De ennek nyilván most kellett megtörténnie, most jött el az ideje, eddig biztosan más dolgom volt" – mondta az Elviszlek magammal friss epizódjában.

Andrea most jár a hatodik hónapban, és úgy tervezi, hogy színházi szerepeit februárban adja át, onnantól kezdve már csak a kislány érkezésére koncentrál. A műsorban azt is elárulta D. Tóth Krisztának, hogy úgy érzi, a legfontosabb naivaszerepeket eljátszotta már, vágyik arra, hogy összetettebb, izgalmasabb női karaktereket is megformálhasson, akár prózai szerepekben is. Olyan nőket, akiket – ahogy Andi fogalmazott –: „Nem csak feleségül vesznek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.