Összeházasodott Pintér Tibor és kedvese, Ilyés Jenifer: egyelőre csak a színpadon mondták ki az igent

Forrás: Pintér Tibor - Instagram -
házasság Pintér Tibor szerelem Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és nála jóval fiatalabb kedvese, Ilyés Jennifer több mint egy éve alkotnak egy párt. Bár sokan kételkedtek a kezdetekben szerelmükben, az idő mégis őket igazolja. Így vélekedik kapcsolatáról az egykori nagy nőcsábász...

Több mint egy éve alkot egy párt Pintér Tenya és kedvese, akik már hosszú hónapok óta együtt is élnek. Jeni volt az első, akinek a kedvéért a színész elhagyta a Kincsem Park lovászlakját, amiben korábban lovai mellett lakott.

Pintér Tibor Forrás: Pintér Tibor - Instagram

A közelmúltban a színpadi szerepük szerint oltár elé álltak a szerelmesek és kimondták a boldogító igent,

Tenya szerint, ha ilyen irányba halad a kapcsolatuk, hamarosan a való életben is összeházasodhatnak.

„Ez az év a művészetről és a szerelemről fog szólni. Jenivel sokat mélyült a kapcsolatunk, de a Nemzeti Lovas Színházban is nagy munkában vagyunk. Jelenleg a Szilaj című musicalen dolgozunk, amiben Jeni lesz a feleségem. Szerintem ez nem véletlen. Egyelőre csak a darabban vagyunk házasok, de ha ez így folytatódik közöttünk, lehet, hogy hamarosan esküvő lesz a vége" - mesélte a Ripostnak az énekes-színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.