Így változott meg édesapja Zámbó Jimmy halálával Zámbó Krisztián élete

Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram -
Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián úgy véli: másképp alakul az élete, ha nem veszíti el olyan korán édesapját. 

"Megviselt a válás, rossz gyerek voltam, nem találtam a helyem, nem tanultam, s csavarogni kezdtem. Anyukám nem bírt velem, ezért apám magához vett Csepelre a testvéreimhez. Sokszor maga kérdezte ki a leckét, odafigyelt rám. Egyszer egy vastelepre küldött dolgozni, hogy megtudjam, milyen nehéz pénzt keresni kétkezi munkával. Későn érő típus vagyok, ha apuci tovább vigyáz rám, másképp alakult volna az életem. A legrosszabb időszakomban ment el" – nyilatkozta a Blikknek Krisztián, aki alig volt húszéves a tragédia idején.

Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram

Krisztián az öröksége egy részéről lemondott öccsei javára, így is milliós vagyon és édesapja híres, Jimmy-001-es rendszámú fekete luxus Mercedese várt rá.

"Nem tudtam mit kezdeni vele, leadtam egy autókereskedőnek, és az árából megvettem az első otthonomat. Nők, buli, ital, és mindig akadt barát, jóakaró... Nemcsak elszórtam a pénzt, de kipróbáltam a drogokat is, óriási szerencse, hogy a heroinig nem jutottam el" - tette hozzá, és elmondta, a mai napig édesapja a példaképe.

Krisztián bár igyekezett továbbvinni apja nevét, énekelt, lemeze jelent meg, indult az X-Faktorban is, de meg sem közelítette édesapja sikereit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.