Meghan Markle apja beszólt a lányának, amiért önállósodni kíván a királyi családtól

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
királyi család Meghan Markle Meghan hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle apja elmondta a véleményét arról, hogy a pár kiválik a királyi családból. 

Meghan Markle és Harry herceg kiválása vegyes fogadtatásban részesült. Döntésük még Vilmos herceget is elkeserítette, de a királynő beleegyezett a fiatalok akaratába, vagyis abba, hogy függetlenek akarnak lenni. Ezentúl ők nem látnak el kötelezettségeket, ezzel pedig a privilégiumokról is lemondanak, valamint a titulusaikról.

Meghan apjának nem tetszik a pár döntése Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Meghan Markle apja nem volt annyira megértő a párral, legfőképp nem a saját lányával. „Ez nem az a lány, akit neveltem"mondta Thomas Markle. „Amikor összeházasodtak, kötelezettséget vállaltak, és ehhez hozzátartozik az, hogy a királyi család részévé válnak, és képviselik azt. Ez az egyik legnagyobb életben lévő intézmény, ők pedig megsemmisítik ezzel. Nem kellene ezt csinálniuk" - mondta. Hozzátette, Meghan megkapta azt, ami minden kislány álma. „Minden kislány hercegnő akar lenni, ő megkapta ezt, most pedig eldobja... úgy tűnik, a pénzért" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.