Országos Mentőszolgálat tűzeset életmentés baleset OMSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírt az Országos Mentőszolgálat tette közzé Facebook-oldalán.

"Lengyel Péter gépkocsivezető bajtársunk ugyan csak nyáron csatlakozott a Tiszalöki Mentőállomás bajtársi közösségéhez, rátermettségét mi sem bizonyítja jobban, mint amit a múlt hét végén tett. Szolgálat előtt tért be a helyi kisboltba reggeliért, amikor a szomszéd épületnél különös fényekre lett figyelmes. Közelebb érve látta, hogy lángokban áll annak a háznak a villanyóraszekrénye, amiben egy idős bácsi él egyedül.

A bátor mentődolgozó azonnal cselekedett, miközben értesítette a tűzoltókat, felkeltette a békésen szundikáló bácsit és miután biztonságos helyre kísérte, megkezdte az oltást is.

A drámai helyzet végére a gyorsan kiérkező Katasztrófavédelem szakemberei tettek pontot, akik rövid időn belül megfékezték a lángokat. Bajtársunk ráadásul az események ellenére sem késett el a szolgálatból, ahol folytatta mások segítését."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.