Ez a kommentelők véleménye Schobert Norbi szavairól

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
vélemény komment Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi kap hideget-meleget azóta, hogy kifejtette, a nők azzal rontják el kapcsolatukat, hogy nem fogynak le a terhesség után. Íme, a kommentelők véleménye.

Schobert Norbi hatalmas lavinát indított el megszólalásával, ömlenek a kommentek videói alá. Vannak, akik egyetértenek azzal, amit állít, vagyis, hogy a nők tönkreteszik kapcsolatukat azzal, hogy nem adják le a terhesség során felszedett kilókat. Sokan viszont felháborodtak szavain, és azt tanácsolják neki, hogy ne feszegesse tovább ezt a témát.

Schobert Norbi véleménye sokakat kiakasztott Fotó: Szabó Gábor - Origo
  • Faluhelyen azt szoktuk mondani az ilyen megnyilvánulásokra, hogy: szádat evésre vagy sűrű bocsánatkérésre.

Ha téged csak és kizárólag a vizualitás indít be szexuálisan, akkor tényleg megrekedtél valahol a fejlődésben. De sosem késő....

  • 3 gyermekem van! Mindhárommal 22 kg-ot híztam. Mindháromszor fél év után visszanyertem a versenysúlyom, mégis felháborít, amit mondasz!!! Tajparaszt vagy!
  • Norbi inkább már maradj csöndben, és ne nyilatkozz többet, mert egyre jobban vágod magad alatt a fát, bárhogy is akarod most szépíteni.... Ezt már elcseszted, lásd be!
  • Ez csak a te beteg degenerált elméd szüleménye! Nevetséges vagy! Agyadra ment az update! Vénségedre meghülyültél!

Ezzel a témával most mellényúltál, egy szerelem, egy érzés nem függhet a külsőségektől.... Most ösztönlényként viselkedsz.

  • Elég szomorú, hogy neked a vonzalom csak a külsőtől függ... Ráadásul itt nem vonzalomról, hanem házasságról beszélünk.
  • Te el is hiszed azt amit mondasz? Nevetséges vagy! Ásd el magad! Szerintem te nem voltál igazán szerelmes soha! Szerintem érdemes lenne elmenned pszichológushoz!

Norbi, amiről beszélsz, azok külsőségek. Szerintem egy kapcsolat nem épülhet a külsőségekre.

  • Aki emiatt másképp érez a partnere iránt, ott sosem volt igazi kapcsolat. Az csak egy ok lesz, hogy félrelépjen vagy továbbálljon.
  • Azt nem értem, hogy mért beszél a férfiak nevében???? Csak akkor beszélj a nevükben, ha Te is az vagy!!!!!! De az vagy???


Természetesen nem mindenki bírálja Norbit, sokan értenek vele egyet.

  • Szerintem igazad van, a házasoknak igen is oda kell figyelni egymásra! Főleg ha van gyerekük, egészségesen neveljék fel.

Hiába ez a sok negatív hozzászólás, igaza van Norbinak abszolút! Az embereknek fáj az igazság, tisztán látszik a hozzászólásokból.

  • Igaza van. Az őszinte vélemény mindig bántó.
  • Teljesen igazad van Norbi!! Ne foglalkozz senkivel! Nem megsértődni kell, hanem csinálni!!!
  • Egyetértek minden szavával kedves Norbert!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.