Kulcsár Edina férje, Csuti is megfogalmazta véleményét Schobert Norbiról

Forrás: Instagram/Csuti -
terhes Schobert Norbert Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi véleményét Kulcsár Edina férje sem tudta szó nélkül hagyni, mert szerinte ezzel a fitneszguru átlépett egy határt. 

Schobert Norbi véleményével sokakat felháborított, kommentelőket és ismert embereket egyaránt. Nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a nők azzal rontják el a házasságukat és a szexuális kapcsolatukat, hogy nem fogynak le szülés után.

Scobert Norbi sokakat kiakasztott Forrás: ATV

„Amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni"mondta Norbi a többi között. Ezzel pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Krausz Gábor nyersen és őszintén nyilvánította ki álláspontját, Tóth Gabi pedig élő videóban mutatta meg szülés utáni alakját. Kulcsár Edina férje, Csuti sem hagyta szó nélkül Norbi megnyilvánulását, Instagram-oldalán mondta el, mit gondol.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Instagram/Csuti

Férfitársaim nevében kikérem magamnak az általánosított véleményed és én kérek elnézést a nőktől!

Még szerencse, hogy Réka nem így gondolkodik... remélem, hogy ez csak egy rosszul megfogalmazott figyelemfelkeltő valami akart lenni de félek, tévedek... További szép estét kívánok, megyek rendelek egy pizzát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.