Egyre több személyes tárgy díszíti Gesztesi Károly sírját

Forrás: Instagram/gesztesi63
Forrás: Instagram/gesztesi63 -
sírhely halál temetés Gesztesi Károly emlékezés megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy héttel ezelőtt helyezték végső nyugalomra Gesztesi Károlyt a budakalászi sírkertben. A Ripost ellátogatott a színész sírjához, és furcsa dologra lett figyelmes...

Egy emberként gyászol az ország Gesztesi Károly váratlan halála óta. A színész január 4-én délután, vezetés közben kapott infarktust. Bár annyi lélekjelenléte még volt, hogy félreálljon autójával és értesítse a mentőket, hiába próbálták közel egy órán keresztül újraéleszteni, már nem tudták megmenteni az életét. Gesztesi még csak 56 éves volt.

Gesztesi Károly 2020. január 4-én vesztette életét. Forrás: Instagram/gesztesi63

A színészt szűk családi körben helyezték örök nyugalomra Budakalászon, a Csalogány utcai sírkertben. Mivel a zárkörű szertartáson csak a legszűkebb kör vett részt, a színész távolabbi barátai, kollégái, tanítványai és rajongói a temetés után róhatták le kegyeletüket.

A Ripost több mint egy héttel a búcsúzató után ellátogatott a sírketbe, ahol épp egy rajongó, Ica álldogállt Gesztesi sírja előtt.

„Gyakran kilátogatok a művész úr sírjához, mert nagyon kedveltem őt. Még mindig nem fogom fel, hogy ilyen fiatalon ment el közülünk.

Legutóbb, amikor gyertyát gyújtottam az emlékére, észrevettem, hogy két új koszorút is hoztak a sírra, és négy különböző fényképet tűztek a virágok közé.

Ezeken a fotókon mind-mind fiatalokkal van a művész úr. Biztos vagyok benne, hogy a búcsúztató után néhány nappal járhattak nála a diákjai. Ha visszagondolok, láttam is itt ácsorogni fiatalokat. Ölelkezve álldogáltak. Nagyon szerethették" – mondta el Ica.

"...Egyébként feltűnt egy „köszönünk mindent" feliratú fénykép is, amin a drága színész úr és az általa szinkronizált mesehősök láthatók. Ezt egy rajongója hagyhatta itt" – folytatta az asszony.

Gesztesi Károly sírja a Csalogány utcai temetőben 2020.01.10-én Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.