Időjárás: a következő napokban kisüt a nap és melegszik az idő

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Everste -
melegedés napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütésre és melegedésre is számíthatunk a következő napok időjárását tekintve.

Csütörtökön a reggeli párafoltok megszűnése után gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Reggel -3, délután +5°C körül alakul a hőmérséklet.

Napos idő Forrás: Getty Images/iStockphoto/Everste

Pénteken változóan felhős idő várható, legalább pár órás napsütéssel. Reggelre -9 és -2 fok közé süllyed a hőmérséklet, délután 2-7 fok lesz.

Szombaton erősen megnövekszik a felhőzet, és délen, délnyugaton már kisebb eső is kialakul. 1 és 9 fok közé enyhül a levegő. A légmozgás gyenge marad.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délnyugat felől szórványosan valószínű eső, szitálás. A csúcsérték +5, +6 fok körül alakul.

Hétfőn és kedden változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, elszórtan záporeső is előfordul. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, délután már 4 és 12°C között valószínű a hőmérséklet. A DNy-i szél gyakran lesz erős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.