Ilyen volt Marilyn Monroe a legendás fotós, Sam Shaw szemével

fotózás Marilyn Monroe barátság szexikon Sam Shaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legikonikusabb személyisége volt Marilyn Monroe színésznő, aki Norma Jeane Mortenson néven látta meg a napvilágot.

Marilyn Monroe-t a mai napig minden idők egyik legnagyobb szexikonjaként tartják számon. Az elképesztően gyönyörű színésznő nemcsak a vásznon volt gyönyörű, de a maga természetességében is. Ezt bizonyítják a legendás fotós és barát Sam Shaw képei is.

Bár sokan, sokféleképpen fotózták Marilyn-t, keveseket engedett magához olyan közel, mint Sam Shaw-t, akire barátjaként tekintett.

„Smink nélkül is gyönyörű volt, de szép volt a lelke is"

– írta le a színésznőt Sam Shaw.

Az alábbi fotók közül a legkülönlegesebb talán az a fénykép, amely 1957 júliusában a New York-i Amagansett Beachen készült róla: Marilyn hófehér fürdőruhája ugyanis egy új életet rejt. Bár a kép készülésekor a színésznő várandós volt, öröme sajnos nem tartott sokáig, hiszen egy hónappal később elveszítette a magzatot.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Shaw Family Archives Ltd./Sam Shawhttp://www.life.hu/hirek/galeria/20200122-ilyen-volt-marilyn-monroe-a-legendas-fotos-sam-shaw-szemevel.htmlmiddleon1200800

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.