Kárpáti Rebeka meglátogatta örökbefogadott lányát: sokkolták az életkörülmények

Forrás: instagram.com/rebekarpati -
örökbefogadás sokkoló Kárpáti Rebeka életkörülmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka a napokban ért haza Afrikából, ahová egy segélyszervezettel együtt utazott. Meglátogatta örökbefogadott lányát is.

Szívén viseli az afrikai nép sorsát Kárpáti Rebeka, ezért csatlakozott az Afrikáért Alapítvány csapáthoz és elutazott a kontinensre.

Az út során több családnak is segítettek, Rebeka pedig időt szakított arra is, hogy meglátogassa örökbefogadott kislányát.

Kárpáti Rebeka Forrás: instagram.com/rebekarpati

"Vittem neki egy kis csomagot, és megnéztem, hogy hol laknak. A házuk nagyon megrendítő volt, Davina a földön alszik, nincs se ágya, se matraca. Kezdetben nagyon meg volt szeppenve, nem értette az egészet, de később feloldódott, és remekül éreztük magunkat" - mesélte a Blikknek az egykori szépségkirálynő.

"Óriási hálát érzek, hogy nálunk teljesen hétköznapinak számítanak az olyan dolgok, mint a központi szemétszállítás és közlekedés, vagy az ivóvíz. Odakint ömlik a szemét az utcákon, és ha nagy eső van, a gyerekek egyszerűen nem tudnak iskolába menni. A házépítés volt a legkeményebb meló, én közben tanultam meg vakolni, de a végére abszolút belejöttem. Az orvosi csapatunk szűréseket végzett a helyi lakosokon, mi pedig adományokat osztottunk az iskolában, az óvodában és egy árvaházban, ahol fél napot is eltöltöttünk, gitároztunk, beszélgettünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.