Így reagált Angelina Jolie Brad Pitt beszólására

Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures / Spyglass Entertainment / Marc Platt Productions / Kickstart Productions/Universal Pictures / Spyglass En -
Brad Pitt SAG Awards Angelina Jolie beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt beszólása végigsöpört az interneten, és természetesen Angelina Jolie is értesült arról, mit mondott volt férje. Így reagált rá a színésznő.

Brad Pitt körül forgott az egész SAG Awards, hiszen beszólt volt nejének, ráadásul Jennifer Anistonnal is volt egy-két pillanata. Nem csoda, hogy most minden szem Angelina Jolie-ra tapadt, hiszen az emberek kíváncsiak arra, hogyan reagál volt férje szavaira.

Angelina Jolie-t nem hagyta hidegen Brad Pitt beszéde, de nem akarja visszanézni Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures / Spyglass Entertainment / Marc Platt Productions / Kickstart Productions/Universal Pictures / Spyglass En

A díja átvétele után ugyanis párhuzamot vont saját élete, és a filmben nyújtott karakter sorsa között. „Legyünk őszinték, ez egy nehéz szerep volt – egy srác, aki magasra emelkedik, és nem jön ki a feleségével" – mondta Pitt. Egy bennfentes szerint Angelina Jolie úgy döntött, nem nézi a díjátadót, bár

hallani hallotta később, hogyan viccelődött volt férje tönkrement házasságukon.

Angelina nem nézte a díjátadót, ahogy a gyerekek sem" – mondta az ismerős hozzátéve, a színésznő nem is akarta, hogy a gyermekei értesüljenek a színpadon elhangzottakról.

Természetesen a színész szavai azért fájtak a volt feleségnek,

de nem akarja visszanézni. „Hallott arról, mit mondott Pitt, de nem akarja megnézni" – mondta a forrás. Angelina a békéje fenntartása érdekében inkább a munkájára és a gyermekeire koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.