Újabb fordulat Galambos Lajos büntető perében: ez a vallomás mindent megváltoztat

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Galambos Lajos Galambos Lajcsi büntetőper tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban írtunk, hét elején folytatódott Galambos Lajos tárgyalása. A mulatós zenész rosszullétre panaszkodott, ezért idő előtt elhagyta a tárgyaló termet, most azonban kiderült: távollétében döntő fontosságú vallomás hangzott el.

"A tárgyaláson az Északdunántúli Vízmű Zrt. tanúként meghallgatott rendésze elismerte,

a tatai Boglárka lakóparkban nem történt jogtalan vízvételezés"

– válaszolta a Blikk megkeresésére dr. Fröhlich Krisztián, a mulatóssztár ügyvédje.

Ez azért érdekes, mert a korábbi vádiratban még az szerepelt, hogy a tatai lakóparkban a jogtalan vízvételezéssel 18 millió forintos kárt okoztak. A lakópark mindkét épületét fúrt kútról látták el ivóvízzel, csak a csatornahálózatot használták jogtalanul, de már rendezték a becsült 6,3 millió forintos adósságot. Jelen állás szerint Lajcsira gáz- és áramellenőrök tettek terhelő vallomást, de nem tudták bizonyítani a jogtalan vételezés tényét.

Galambos Lajos így reagált a döntő fontosságú vallomásra:

"Ismét gyengült a vád! Az első pillanattól fogva hangoztatom, hogy semmilyen jogtalan vételezés nem történt. Örülök, hogy ez kiderült"

A zenész ügye 5 éve húzódik. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.