L.L. Juniornak Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan is segítettek a gyászban

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
Demcsák Zsuzsa Krishan L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia érte L.L. Juniort 2019-ben: elveszítette egy autóbalesetben 3 éves kisifát, Dávidkát. A rapper elmesélte, hogy őt és nagyobbik fiát, Lacikát Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan is segítette a történtek feldolgozásában.

L.L. Junior elárulta, hogy kisfia elvesztése után sok barát állt mellette, köztük Demcsák Zsuzsa és indiai férje, Krishan is.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

"Emberileg nagyon fontosak számomra. Sokat beszélgettünk a tragédia után, Krishan és Zsuzsa segített a gyászban. Voltunk náluk Lacikával, aki nagyon élvezte az együtt töltött időt Zsuzsa gyermekeivel. Régóta jóban vagyunk, még a mokkás időszakában ismertem meg, és minden egyes alkalommal jó kis eszmecseréket folytatunk. A párjában, Krishanban pedig egy tüneményes embert ismertem meg. Gyakran beszélgettünk az erőről, gyengeségről, gyászról és minden másról, igazán lélekemelő volt. Egyszerűen árad belőle a szeretet, és nagyon hálás vagyok, hogy a barátaimnak mondhatom őket, nagyon összeillő pár" - mondta el a Borsnak Junior.

"Juniorral, vagyis Lacival a kisfia tragédiája után lettünk nagyon szoros baráti viszonyban. Nagyon remélem, hogy sokszor az a közeg, amiben fogadtuk őt és kisfiát, tudott neki segíteni. Fantasztikus ember, akinek hatalmas szíve, lelke van" - tette hozzá Demcsák Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.