Senki sem volt kíváncsi Demcsák Zsuzsa férjének jógaórájára: az ex műsorvezető mást állít

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa nyilvános érdeklődő jóga Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa indiai párja nyilvános jógaórát és előadást hirdetett meg közösségi oldalán. Az eseményre azonban senki sem volt kíváncsi, bár Demcsák tagadja, hogy így történt volna....

A Bors munkatársa megjelent azon a nyilvános jógaórán és előadáson, amit Demcsák Zsuzsa indiai párja hírdetett meg közösségi oldalán. Az eseményre a meghírdetett időpontban senki sem jelent meg két újságírón kívül. Ekkor a napilag szerint a páros hosszú időre elvonult tanácskozni. Egyedül L.L. Junior és Zsuzsa fogadott fia jelent meg a helyszínen jelentős késéssel érkezve.

Férjével adott közös interjút Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Demcsák az esemény napján még nyilatkozott a lapnak, ám később letiltotta a cikket, majd azt állította, hogy a jógaórát megtartották, a vendégek pedig egy másik szobában várakoztak míg a botrányhősnő interjút adott, azért nem láthatott senkit a helyszínen a napilap embere - állítja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.