Vasárnap óta minden túlzás nélkül a csapból is Schobert Norbi neve folyik. Az üzletember azt állítja, PR-bombája a vártnál jobban betalált, az emberek nagy része így vagy úgy ellenérzését fogalmazta meg a szavaival kapcsolatban. Norbi és Réka a botrány után elutaztak síelni, de az életmódtanácsadó péntek estére egy újabb, utolsó felvonást ígér az üggyel kapcsolatban. 

"Ma 20 órakor a Norbi Update Fb oldalamon jövök élő adással. Az utolsó felvonás a témában. Levonom a konzekvenciát. Várlak szeretettel. Norbi Úgy gondolom, hogy azok hőbörögnek, akiknek nyomorult az életük, ezért vagy azért... máshogy nem tudják kiadni a fusztrációjukat, csak ilyen ocsmány módon.. csak azon nem gondolkodnak el, hogy ezzel önmagukat minősítik és kicsit sem pozitív irányban... - tette közzé üzleti oldalán Norbi. A kommentelők egy része támadásba lendült, de vannak, akik újra a védelmükbe veszik Schobertet, mondván, teljesen igaza van, felesleges lenne finomkodni a témában. 

Forrás: RTLKLUB

"Úgy gondolom, hogy azok hőbörögnek, akiknek nyomorult az életük, ezért vagy azért... máshogy nem tudják kiadni a fusztrációjukat, csak ilyen ocsmány módon.. csak azon nem gondolkodnak el, hogy ezzel önmagukat minősítik és kicsit sem pozitív irányban..." - olvasható a poszt alatt, mint ahogyan a következő is: "Kit érdekel a nyomorod? Gusztustalan vagy. Neked csak a külső számít. Ez az ocsmány. Nincs érték rended. Visszataszító aki csak a külsőt nézi és csak az a fontos. Nőnek a belső értéke a fontos, meg az hogy boldog vagy e vele. Te feleséged se tökéletes".