Oszter Sándort felmentették mégsem boldog: milliókat bukott

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
vád felmentett bíróság Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üzérkedéssel vádolták Oszter Sándort és hat társát. A színészt a napokban jogerősen felmentették, mégsem boldog. Milliókat vesztett és úgy érzi, éveken keresztül meghurcolták őt.

Oszter Sándor ügye három és fél évig húzódott, majd az ügyészség jogerősen felmentette. Hiába a bizonyított ártatlanság, a színész mégsem boldog.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Meghurcoltak, és minden formában megszégyenítettek.

Éveken keresztül a nevemtől zengett a sajtó, a tv, a rádió, és mindenhol azt hirdették, hogy bűnöző vagyok. Igaz a bírósági ügy lezárult, és végre-valahára kiderült, hogy ártatlan vagyok, mégsem vagyok elégedett.

Elég kérdést szegeztek nekem, faggattak, vallattak, de kérdem én: mégis ki fogja tisztára mosni a nevem? Ki fogja megfizetni mindazt a kárt, amit okoztak nekem? Ki fogja megtéríteni azt a sok millió forintot, amitől elestem? Én tudom a választ, senki"

- mondta indulatosan a Borsnak Oszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.