Kulcsár Edina teljesen összetört: egy internetes oldal durván betámadta

összetört támadás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinát egy internetes oldal durván betámadta. Most szólalt meg az egykori szépségkirálynő.

Egy internetes durván betámadta Kulcsár Edinát és családját, amiért felszólaltak a Schobert-botránnyal kapcsolatban. Csuti megvédte a terhesség alatt meghízott nőket, ám az internetes oldal szerint képmutatás, amit állít a celeb, ugyanis egy szépségkirélynőt feleségül, így neki igenis számítanak a külsőségek. De nem csak ők kaptak, hanem kisfiukkal kapcsolatban is bírálták őket: az oldal szerint a szülők kiárusítják a kisfiút, ami már-már bűncselekménynek számít.

Edina egy ideig nem reagált, ám ezúttal hosszú posztban mesélt érzéseiről az üggyel kapcsolatban:

„Hazudnék, ha most azt írnám, mennyire szuper jó kedvem van... Persze, most biztosan a várandósság is közrejátszik abban, hogy jobban megviselnek a különböző lelki dolgok! A testi sértést büntetik... de mi a helyzet a lelkünkkel?

Idegen emberek azt írhatnak rólunk, amit csak akarnak? Anélkül, hogy utánajárna annak, hogy amit ír, az valóban igaz-e?

Ezt (tegnapi gusztustalan cikk ) igazából már el is engedtem, de ebből a kérdésből szépen tovább folytattam az okfejtést magamban és mélységesen elszomorodtam, hogy mennyire nincs jelen a -Közösségi Média- világában a felelősségvállalás fontossága! Már annak is kutya kötelessége lenne ezt előtérbe helyeznie, aki akár ,,csak" 10.000 embert ér el, de aki milliókat ér el? Nekik, hogy nem jut eszükbe, hogy különböző kijelentésekkel/irományokkal lelki bántalmazást folytatnak? Vagy éppenséggel tudják, de ezzel együtt azt is, hogy megtehetik, mert nincsen semmi törvényi szabályozás rá? Ezt miért nem büntetik? Nagyon bízom abban, hogy ez hamarosan változni fog! Szerencsére elég pozitív az életszemléletem, szóval nem lesz itt baj, de mi van azokkal, akik nem tudják a hasonló helyzeteket magukban lerendezni? Ők mihez kezdjenek? Járjanak pszichológushoz? Ezzel valamit kezdeni kell. Nem miattam/miattunk vagy az elmúlt napokban történtek miatt, hanem a szebb jövő érdekében!

Mi értelme az utálkozásnak? Az ujjal mutogatásnak? SEMMI! Vagy embereket tényleg az tesz boldoggá, hogy másokat bánthatnak?

Nem akarom elhinni! Bocsánat! Itt be is fejeztem, csak nem tudok egyszerűen most másra gondolni. Ezek a kérdések lebegnek a szemem előtt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.