VV Greg, a magyar Ken baba 5 és fél után szakított kedvesével: közösségi oldalon vallott drámájáról

Forrás: rtl.hu -
Ken baba vallomás szakítás VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Greg, a magyar Ken baba öt és fél év után szakított kedvesével. Közösségi oldalán vallott drámájáról.

VV Greget először a magyar Ken babaként ismerte meg az ország. Így költözött be a Való Világ luxusvillájába is. A fiatal celeb öt és féléves kapcsolata a közelmúltban ért véget. Élete legnagyobb drámájaként éli meg a szakítást a celeb, aki közösségi oldalán vallott fájdalmáról.

Valóvilág 9 való világ VV Greg Forrás: rtl.hu

"Életem eddigi legnehezebb sorai következnek!!!... Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az ő mosolyával ébredünk minden reggel, nem érinthetjük meg szabadon minden porcikáját és nem legeltethetjük rajta a szemünket. Soha többé. Ez a fajta elválás is ugyanolyan végleges tud lenni, mint a halál. És ugyanúgy fáj! 5,5 ÉV ÉRT VÉGET... AZT HISZEM, HOGY EGY IDŐRE ÉN IS MEGHALTAM! "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.