Bajba került Egyiptomban Varga Viktor, énekes

Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga -
bajba került Varga Viktor Egyiptom énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor bajba került Egyiptomban.

A Top Model of the World döntőjére utazott Egyiptomba Varga Viktor, aki fellépőként érkezett az eseményre. Úgy gondolta, hogy összeköti a kellemest a hasznossal és videoklipet is szerett volna forgatni a gyönyörű nagyvárosban.

Peller Mariann Varga Viktorról mesélt Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga

Azzal azonban nem számolt, hogy Gurdakában komoly előírások vonatkoznak az odaérkező turistákra. Már az odaérkezéskor elkobozták Viktor drónját, amit elvileg a hazautazás előtt vissza fog kapni.

„Gyerekek ezek lehúzósabbak, mint mi magyarok. Viccet félretéve, a taxi árak alkalmanként változnak, pedig ugyanazt a távolságot teszem meg. A drónomat elvették, de a szintetizátoromat is. Nagyon megijedtem, de szerencsére szereztek nekem egy rendes zongorát, így fel tudtam lépni" - tudatta követőit Instagram oldalán az énekes, írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.