Ezért ragaszkodott annyira a helikopterezéshez Kobe Bryant

Forrás: AFP -
halál helikopter család Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kobe Bryant halálát az a helikopter okozta, amelyet a családja miatt választott: időt akart spórolni, hogy a gyerekeivel lehessen. 

Egy tragikus helikopter-baleset elragadta családjától a 41 éves sportolót, valamint annak 13 éves lányát. Kobe Bryant halála az egész világot megrázta, elképzelhetetlen azonban az a fájdalom, amelyet feleségének és három lányának kell kiállnia. A sportoló évek óta használt helikoptert a közlekedésre, és egy 2018-as interjúban azt is elárulta, miért: a dugóban ülés helyett a gyermekeivel akart időt tölteni.

Több időt akart tölteni a családjával a sportoló Forrás: AFP

„Ki kellett találnom egy olyan megoldást, amivel továbbra is koncentrálhatok, de nem megy a családdal töltött idő rovására" – mondta Kobe, aki nem akart kihagyni egyetlen iskolai játékot sem a forgalmi dugók miatt, minden pillanatot ki akart használni, hogy a gyerekeivel lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.