Egy 13 éves orosz kislány azt állítja, 10 éves barátjától terhes

barát kislány terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oroszországi Daria azt állítja, hogy 10 éves barátjától esett teherbe. A 13 éves kislány meg akarja tartani a babát. 

Az Oroszországban élő 13 éves Daria egy népszerű tévéműsorban tűnt fel történetével, vagyis azzal, hogy teherbe esett 10 éves barátjától. A lány állítja, hogy nincs más partnere a fiún kívül, az orvosok azonban másként vélekednek. A műsorban nyilvánosságra hozták az orvosok által végzett vizsgálatok eredményét is, és a szakértő azt közölte, nem valószínű, hogy a 10 éves Ivan a gyermek édesapja.

10 éves barátjától esett teherbe a 13 éves kislány - képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ő alig kezdte még meg a szexuális érést, a korai stádiumban jár.

A pszichológus szerint azonban Daria nem hazudik, mikor azt mondja, nem volt más partnere. A lány meg akarja tartani a gyermeket, édesanyja pedig támogatja. Mindkét szülő elhiszi, hogy a 10 éves fiú a még meg nem született kicsi apja, ugyanis Daria határozottan tagadta, hogy más fiúval vagy férfival lett volna szexuális viszonya. Beszámolóik szerint Ivan és ő csak egyetlen egyszer feküdtek le egymással – írja a Mirrror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.