Egy bolt előtt végezte nagydolgát egy nő, méghozzá hónapokon át

nyomozás széklet feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapon át keresték azt, aki egy massachusettsi üzlet parkolójába járt elvégezni a nagydolgát.

Az első meglepetéscsomagra december elején találtak rá egy túrabolt előtti parkolóban. Az alkalmazottak először azt gondolták, valamilyen állat piszkíthatott oda, de a székletkupacok rendszeressé váltak és később vécépapírt és nedves törlőkendőt is találtak mellette - írja a New York Post.

A bolt vezetője, Henry Kanner januárban feljelentést tett a rendőrségen, a nyomozás pedig kezdetét vette. Cara Rossi hadnagy érte tetten szerda kora reggel az 51 éves Andrea Grocert.

Hónapokon át egy bolt előtt végezte nagydolgát az 51 éves Andrea Grocer Forrás: Natick Police Department

A nő azzal védekezett, hogy épp munkába igyekezett, de az irritábilis bélszindrómája miatt nem tudta tovább tartani a nagydolgát. A rendőrök azonban találtak tanúkat, akik látták, hogy Andrea hosszú percekig lődörgött arrafelé, sőt, a környéken több nyilvános vécé is működik.

Andrea Grocert szándékos károkozásért tartóztatták le, de óvadék nélkül szabadon is bocsátották. A tárgyalás márciusban lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.