Exatlon Hungary Csollány Szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Csollány Szilveszter, de felesége, Jutka is lefogyott az Exatlon ideje alatt. Ráadásul az egykori sportoló kisebbik lányát, Kincsőt még az iskolában is bántották.

"Ő igazán most kezdi felfogni, hogy én nem csak apa vagyok. A gyerekek sem mindig kedvesek a másikkal, így sajnos bántották az Exatlon miatt az iskolában, de szerencsére már minden rendben, most már itthon vagyok" – mondta Csollány a Blikknek.

Forrás: Lantos Gábor

"Idegőrlő időszak volt, amíg meg nem láttam a tévében. Onnantól egyszerűbb volt, de lefogytam négy kilót mire hazaért" – árulta el Csollány Jutka.

"A stressz volt a legnehezebb, hogy sosem tudtuk, mire számíthatunk, miként taktikázzunk. Én is több kilóval könnyebben tértem haza, de így is jó döntést hoztam, hogy elvállaltam a műsort, pozitív élményekkel gazdagodtam" - nyilatkozta Szilveszter a műsorral kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.