Hétvégére tavaszias idő várható

Forrás: Pilisi Parkerdő -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enyhe tavaszias idő várható a hétvégén, akár 14 fok is lehet. 

Szerda

A pár órás napsütés mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, és ÉNy felől szórványosan alakul ki záporeső, hózápor. Eleinte a DNy-i, délután az ÉNy-i szél erősödik meg. 3 és 9 fok között változik a hőmérséklet.

Csütörtök

Változóan felhős időre számíthatunk, zápor, vagy hózápor inkább az északi tájakon fordul elő. Reggel -2, délután +7 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők. A DNy-i, Ny-i szél megélénkül.

Péntek

Kezdetben borult lesz az ég, szórványosan várható eső; aztán napközben csökken a felhőzet, előbukkan a nap. A nyugati szél erős lesz. 10 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Hétvége

Folytatódik a változékony időjárás: szombaton és vasárnap is előfordul elszórtan zápor, de mindkét nap lehet napsütés is. Szombaton a DNy-i, vasárnap az ÉNy-i szél erősödhet meg. Igen enyhe, tavaszias idő lesz: délutánonként 6-14°C ígérkezik.

Forrás: Pilisi Parkerdő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.