Kobe Bryant lányában a jövő nagy kosárlabdázóját látták: hatalmas tehetség volt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Elsa -
Gianna Bryant Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helikopter-balesetben meghalt vasárnap Kobe Bryant és 13 éves lánya, Gianna is, akiben már a jövő nagy WNBA-bajnokát látták. Apa és lánya imádták egymást, Bryant nagyon büszke volt a lányára, egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, biztos benne, hogy Gianna a WNBA-ben fog játszani.

A TZM beszámolója szerint az utolsó nyilvános megjelenés alkalmával is együtt voltak a Brooklyn Nets-Atlanta Hawks NBA-meccsen a New York-i Brooklynban, a Barclays Centerben decemberben.

Szombaton pedig a Kobe Mamba Sportakadémiáján, Thousand Oaksban figyelte Kobe Bryant Giannát a pálya széléről. Tragikus módon sem a legendás kosaras, sem a lánya nem élhette meg, hogy Gianna továbbvigye édesapja örökségét. Az akadémián is hatalmas volt a gyász, amikor értesültek a halálhírről. A gyerekek, a szülők és a rajongók virágokkal és mécsesekkel emlékeztek - írja az Origó.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Elsa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.