Koronavírus-tesztet csináltat Bódi Margó és Bódi Guszti

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
Bódi Guszti Bódi Margó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Margó és Bódi Guszti évek óta minden télen Thaiföldre utaznak, ahol hónapokat töltenek el. Most, amikor elutaztak, még híre-hamva sem volt a koronavírusnak, fiuk, Bódi Csabi azonban beszámolt arról, hogyan érzik magukat a szülei most, hogy egyre nagyobb a járvány. 

„A szüleim mindig roppant elővigyázatosak, mindig beadatják maguknak az összes kötelező és ajánlott védőoltást. A koronavírusra viszont egyelőre nincs gyógyszer, ezért nem tudnak mást tenni, minthogy a szokásosnál is többet mosnak kezet, kerülik a veszélyesebb helyeket, és nem vásárolnak ismeretlen eredetű ételt az utcai árusoknál" – mondta el a Ripostnak az énekes, és hozzátette, szülei komoly döntést hoztak.

Forrás: Facebook/Bódi Margó

„Amint édesapámék hazaérnek, az első dolguk az lesz, hogy elvégeztetnek egy tesztet, ami kimutatja, hogy vírushordozók-e, és mivel a lappangási idő egy hét, ez idő alatt anyu és apu otthon maradnak a házban, és nem érintkeznek senkivel. Ez így természetes, hiszen sem minket, sem az unokákat, sem pedig a közönséget nem akarják veszélynek kitenni" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.