Irina Shayk Bradley Cooperrel való kapcsolatáról vallott

Forrás: AFP/Glyn Kirk -
Irina Shayk szerelem Bradley Cooper szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irina Shayk és Bradley Cooper eddig nem beszéltek a kapcsolatukról, de a modell most megszólalt: így érzi magát egyedülálló anyaként.

Irina Shayk és Bradley Cooper szakítása senkit nem lepett meg, hiszen nem sokkal azután bontották fel a kapcsolatukat, hogy elterjedtek a pletykák Bradley és Lady Gaga között fűződő románcról. Utóbbi – egyelőre – nem bizonyult igaznak, az azonban igen, hogy a színész és modell szerelme között nem volt már rózsás a helyzet. A szakításról eddig egyikük sem nyilatkozott, Irina azonban most kivételt tett, és mesélt egy kicsit kapcsolatukról és arról, milyen egyedülálló anyának lenni.

Bradley Cooper és Irina Shayk Forrás: AFP/Glyn Kirk

„Azt hiszem minden jó kapcsolat előhozza a legjobb és a legrosszabb oldalad is – ilyen az emberi természet. Két nagyszerű ember nem biztos, hogy párként is nagyszerű"mondta Irina.

Nehéz megtalálni az egyensúlyt az egyedülálló anya, a dolgozó nő és a családfenntartó között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.