Vasvári Vivien zokogva adott interjút: állítása szerint, utoljára adott interjút válásáról

Forrás: Vasvári Vivien / Instagram -
zokogás interjú válás Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien tavaly szeptemberben közölte a nyilvánossággal, hogy elválik férjétől Fecsótól. Azóta hullámokban jött a botrány: közösségi oldalaikon üzengettek egymásnak. Vivi többször elmondta már saját álláspontját, ezúttal utoljára állt a kamerák elé a témában.

Vasvári Vivien a Tények Pluszban mesélte, mi vezetett Fecsóval való válásához.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien / Instagram

„Nálunk a vitákat tényleg csak a szórakozás, bulizás, ivászat váltotta ki. Ha ez nem lett volna és normálisan mértékkel csinálja ezt, akkor még lehet mi most is együtt vagyunk. Volt egy elég csúnya összeveszésünk. Ott volt minden, én a földhöz vágtam egy bögrét, felcsattant belőle egy kis szilánk, ami elvágta a kezét. Mondtam neki, hogy nem megy! Vagy megváltozik, vagy költözzön el, vagy menjünk szét. Mondtam neki, hogy kap időt másnap reggelig. Szerintem ő aznap éjjel semmit sem aludt. Mondta is, hogy gondolkodott rajta, másnap találkoztunk a városban. A lényeg az, hogy elmondta, hogy nincs jól lelkileg, sem fizikailag. Rendbe akarja magát tenni és, hogy ő inkább elköltözik" - mondta el Vivi a TV2 műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.