Öngyilkos lett a 38 éves dj: egy toronyház 14. emeletéről vetette le magát

halál öngyilkos öngyilkosság Lucy Stone borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lucy Stone munkatempója és a szakítása miatt vetett véget az életének.

A halála előtti estét a barátaival töltötte, majd küldött egy WhatsApp üzenetet a családjának, amelyben leírta, hogy öngyilkos gondolatokkal küzd. Pár órával később végzett magával: kiugrott egy toronyház 14. emeletéről. -írja a Ripost.

Lucy Stone-t hihetetlen DJ-ként írták le, aki ha kellett, napi 100 mérföldet utazott Abu Dhabi és Dubai között.

A nő lakótársa, a szintén dj-ként dolgozó Katie Hopkins (ismertebb nevén Katie Smiles) elmondta a rendőrségnek, hogy Lucy kimerült volt, mivel Abu Dhabiban és Dohában is folyamatosan dolgozott és ingáznia kellett. Megfeszített munkatempója volt, ami kikészítette lelkileg és fizikailag is.

A barátnője szerint a szakítás is nagyon megviselte: a 38 éves lemezlovassal nem sokkal halála előtt szakított a párja, Andre, akivel 5 évig voltak együtt. Azért, hogy felejteni tudjon, beleugrott egy másik kapcsolatba is, de azzal a férfival mindössze egy hétig húzták.

Lucy vérében alkoholt és kokaint is találtak, nyomai voltak a vérében

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.