Csillagot kapott 50 Cent amerikai rapper a Hirességek sétányán

Forrás: AFP -
amerikai rapper 50 Cent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillagot kapott 50 Cent, valódi nevén Curtis Jackson amerikai rapper, színész és producer csütörtökön a hollywoodi Hírességek sétányán.

A 44 éves rappert régi barátja, Eminem méltatta a ceremónián, aki elmondta, hogy noha 2002-ről csupán halvány emlékei vannak, arra kristálytisztán emlékszik, amikor először találkozott 50 Centtel - írja a Variety című filmes portál.

50 Cent Forrás: AFP


"A karizma és a személyiség, minden illett a zenéje intenzitásához"

- idézte fel a rapper, aki annak idején Dr. Dre amerikai hiphop producerrel együtt karolta fel Jacksont és segített neki a világ egyik legnépszerűbb rapperévé válni.
A queensi születésű 50 cent a 2003-ban megjelent Get Rich or Die Tryin' című albumával tett szert világhírnévre.
Zenei karrierje mellett számos filmben játszott, egyebek között az albumával azonos - magyarul Pénzed vagy életed - címet viselő 2005-ös, félig önéletrajzi filmben, valamint a Mélyütés és a Gengszterzsaruk című alkotásokban. Emellett magánvállalkozásai vannak és producerként is tevékenykedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.