Dührohamokkal küzdött Vasvári Vivien a szakítás után - Videó

Vasvári Vivien Fecsó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dührohamot kapott Vasvári Vivien, annyira megviselte, hogy megromlott a viszonya a férjével: segítséget kellett kérnie.

Könnyeivel küszködve beszélt volt párjáról, Fecsóról Vasvári Vivien. Az egykori luxusfeleség elmondta, mindegy, hogy milyen feszültség volt vagy van közte és a férfi között, továbbra is tiszteli őt, hiszen a gyereke apja, és az a lényeg, hogy a kisfia boldog legyen.

Dührohamokkal küzdött Vasvári Vivien a szakítás után Forrás: TV2

Még a sok rossz ellenére is én annyira szerettem őt, hogy nekünk tervben volt az, hogy legyen még egy baba" – árulta el a Tények Pluszban Vivi. A baba nem jött össze, a luxusfeleség szerint ez sem véletlen. Kiderült, hogy már az esküvőjük előtt sem volt felhőtlen a kapcsolatuk, majdnem el is maradt a menyegző egy vita miatt. „Volt egy nagyon durva botrány köztünk, és én gondolkodtam, hogy lefújom az egészet. Mert még mindig tartott az, hogy ő ment és szórakozott, és túl sokat ment, és nem jött haza" – árulta el.

Vivit nagyon megviselték a feszültségek, ezért döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. Ultimátumot adott Fecsónak: vagy megváltozik, vagy vége. A férfi pedig úgy döntött, elköltözik. Vivinek szakemberhez kellett fordulnia, hogy feldolgozza a helyzetet. „Azóta nem voltak kettőnk között ezek a düh kirohanások" – vallotta be Vivi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.