Látogatási tilalmat rendeltek el a Semmelweis Egyetem két klinikáján és több hazai kórházban

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
látogatási tilalom kórház Semmelweis Egyetem influenzajárvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az influenzajárvány miatt teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Transzplantációs és Sebészeti Klinikán, illetve részleges látogatási tilalmat léptettek életbe a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán.

Az influenzajárvány miatt rendeltek el látogatási tilalmat a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán 2020. január 31-től. A korlátozás valamennyi osztályt érinti és visszavonásig érvényes.

Az influenzajárvány miatt egyre több kórházban vezetnek be részleges, vagy teljes látogatási tilalmat. Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán részleges látogatási tilalom lépett életbe szintén 2020. január 31-től az influenzajárvány miatt. A rendelkezés értelmében az osztályokon fekvő betegeknél kizárólag csak egy szülő tartózkodhat és a gyermekek több látogatót nem fogadhatnak. Kérjük a szülőket, hogy a klinika közös helyiségeit csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe! A részleges látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Az alábbi megyékben rendeltek el látogatási tilalmat bizonyos intézményekben: Baranya megye, Budapest, Fejér megye, Hajdú-Bihar megye Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye. A teljes listát a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.